Voorjaar 2019 - Lunchen aan je toekomst 2019

Kanker en arbeid. Voor veel (ex) patiënten is werk heel belangrijk. Tijdens de ziekte je even weer gewoon mens te kunnen voelen zonder je bezig te hoeven houden met je ziekte. Onder de mensen zijn en je talenten gebruiken om zinvol bezig te zijn. Helaas wordt 25% van de kankerpatiënten toch op een zijspoor gezet en uiteindelijk na een Spoor 1 en/of Spoor 2 traject ontslagen. Maar hoe kan je samen met je werkgever er voor zorgen dat je niet in deze situatie terecht komt. En als het niet anders kan, is er ook een Spoor 3? Een Spoor 3 waar je zelf de regie omarmt en op zoek gaat naar een zinvol bestaan. 
‘Lunchen aan je toekomst’ biedt nieuwe inzichten, tips en ondersteuning van arbeidsmarkt experts. Hiermee kun je jouw inzichten aanscherpen en een visie ontwikkelen om je zelf klaar te stomen voor een nieuwe uitdaging in deze hectische tijd.
Lunchen aan je toekomst bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met inloophuizen en ziekenhuizen.

5 oktober 2019 - Rondetafelsessies Kanker en Arbeid

De rondetafelsessies Kanker en Arbeid waren ook dit jaar weer onderdeel van het Borstkanker Symposium. Locatie: Landgoed Zonheuvel Doorn

5 november 2019 - Nationale Kanker en werk dag 2019

Een unieke dag voor werkgevers en werknemers. 5 november 2019, landgoed Zonheuvel te Doorn.

Ronde Tafel Conferentie

Op 23 november 2016 organiseerde de werkgroep Kanker en Arbeid een Ronde Tafel Conferentie: Aan het werk met kanker. 
Een uitdaging voor patiënt, werkgevers, uitvoerende instanties en de politiek. Heb je interesse of behoefte aan een nieuwe Ronde Tafel Conferentie? Neem dan contact met ons op.